Incluzio Enschede > Energie ambassadeur

Energie ambassadeur

De Energie Ambassadeur is er voor alle inwoners van Enschede. Namens de gemeente helpt hij met het verduurzamen van koopwoningen. Hij heeft allerlei handige tips voor het beperken van energieverbruik thuis, zoals het vervangen van gloeilampen of halogeenlicht verlichting door LED-lampen, het plakken van radiatorfolie of het plaatsen van tochtstrips of een brievenbusborstel.

Mogelijk heb je recht op subsidie voor isolatie van jouw koopwoning

De gemeente Enschede heeft geld beschikbaar voor het verduurzamen van particuliere woningen. Dat betekent dat jij geld kunt krijgen om de energiebesparende aanpassingen aan jouw huis van te betalen. Denk aan de isolatie van je vloer of spouwmuur. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je wel aan een paar voorwaarden voldoen. Zo mag bijvoorbeeld jouw inkomen niet hoger zijn dan 150% van het minimumloon en moet je huis een energielabel D of lager hebben. Om erachter te komen of jij hiervan gebruik kunt maken, kun je een afspraak maken met de Energie Ambassadeur.

Maak een afspraak met de Energie Ambassadeur

De Energie Ambassadeur ondersteunt je bij het uitzoeken van jouw mogelijkheden. Helemaal gratis en zonder verdere verplichtingen. Op basis van de staat van jouw woning en persoonlijke situatie kan hij beoordelen of je mogelijk in aanmerking komt voor gemeentelijke subsidies en gratis energiemaatregelen.

Wil je ook geholpen worden met energiebesparing bij jou thuis? Neem contact op met Energie Ambassadeur Gijs van Kuijk: Gijs.vanKuijk@incluzio.nl of 06 51 82 93 59.