Vrijwilligerswerk

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Dan ben je hier op de juiste plek! Er zijn heel veel organisaties en verenigingen die op zoek zijn naar vrijwilligers. Wij kunnen jou op weg helpen om de perfecte match voor je te vinden. 

We helpen graag bij het vinden van leuk en zinvol vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw wensen, talenten én agenda. Sommige klussen zijn eenmalig, bijvoorbeeld helpen bij een buurtfeest of een tuinklus. Andere werkzaamheden zijn structureler, bijvoorbeeld maandelijks of wekelijks, voor een bepaalde tijd. We denken graag met je mee in je zoektocht naar een leuke vorm van vrijwilligerswerk.

Zó leuk kan vrijwilligerswerk zijn!

Denk je ook wel eens: hoe kan ik mijn vrije tijd leuk indelen en tegelijkertijd iets doen voor iemand anders? Of je wilt leuke dingen doen, maar weet niet precies wat? Denk eens aan vrijwilligerswerk.

Je kunt alle kanten op. Het belangrijkst is dat jij er blij van wordt. Kom je bijvoorbeeld graag buiten? Dan is er vast wel een tuin bij jou in de buurt waarin je aan de slag kunt of vinden we iemand anders die ook graag samen een wandeling maakt. Of vind je autorijden leuk en zou je anderen ergens naartoe willen brengen?

Veel mensen denken dat je met vrijwilligerswerk meteen vast zit (bijvoorbeeld wekelijks). Natuurlijk kan dat, maar dat hoeft niet! Iets eenmalig of incidenteel doen kan namelijk ook. Hoe en wanneer jij wilt.

Meer weten over vrijwilligerswerk doen?

Naam(Vereist)
Stel ons jouw vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.